För trött för att skriva

Vi badade idag. Det var mys.
 
 
 
 
Det är något fel på mig. Jag var nog den ända som var l ö k i g när vi kom tillbaka till omklädningsrummet efter att ha hoppat isvak. Bra blodcirkulation? Aja. Det var kul och lätt värt. Inte alls lika farligt som alla säger. Skulle lätt kunna tänka mig att göra det igen. WEHO

Senaste dag(arna)en

Hej hopp
 
Nu ska jag skriva ett tråkigt inlägg om vad jag har sysslat med. 
 
Fredagen bjöd på pizza och första lanet i min livshistoria. Yes, fifa, cod och black cops 2 och hela köret! Är dock ganska kass på allt fortfarande hehe. Sova vid fem-sex för att sedan gå upp vid nio och åka till skolan för öppet hus. Två helt värdelösa trettiominuters-lektioner, en massa spring fram och tillbaka, godis i mängder, popcorn och allt annat som var gratis (PENNOR FÖRFAN), en väldigt fin flashmob, heliumballonger (som inte var helium) och att kaosa i fotostudion. Rudbeck är mys.
Bio med en kakis som jag inte har träffat på länge. Ego. Den var mysig och bra. Middag hemma hos Elsa och sedan en låång promenad hem ute i kylan med en barndomsvän (: 
 
Idag har jag varit heeelt slut och gjort i princip ingenting. Kan vara efter de få timmars sömn i lördags.
Jag har satt upp en massa bilder på min dörr. En finare dörr har aldrig skådats! Men den får ni tyvärr inte se idag. Jag tänker sova snart. Man borde ju utnyttja den här dagen eftersom att vi är lediga imorgon, men jag orkar inte. Fuck att vara aktiv. Jag föredrar att sova idag. GODNATT FOLKS! :D
 
 
En av många bilder från öppet hus! Jag ska lätt välja foto i tvåan :D

Torsdagssyssla

Idag har jag ritat. Något som jag nästan aldrig gör nuförtiden. Men det ska det bli ändring på! 
 
Texten fuckade sig två gånger och sen vet jag inte riktigt vad som hände... Men men! :)
 
In progresss
 
 
 
 
 
GODNATT

Mindfuck

Sånt man sitter och gör på dagarna.
 
 
 
 

Önska mig lycka till

Nu drar jag mig bort mot Rudbeck för att skriva nationella. 
 
Så. Taggad.
 
 
Heey, helt stort huvud ju!
 
 

Nu ska jag dela med mig av mina vardagssysslor

Photoshop. Något som jag har glömt bort som är sjukt kul (: Det var alltid standarsysslan när jag var sjuk för ett tag sedan hähä.
 
 
 
 
 
Yes. Färgade systerns hår. Blev lite slarvigt mot slutet, det tar ju så jävulskt lång tid annars. 
 
TJOHEJ

Det är såna här dagar man borde göra någonting

Eller ja, sånt som man orkar. Men typ plugga? Nej jag har prioriterat film och typ att ligga och stirra in i en vägg istället. Totally worth it! Plugget tar vi en annan dag. 
 
Det är bättre idag. Febern, hostan och huvudvärken börjar ge med sig. Även om det är skönt att inte gå i skolan så får jag smått panik över det jag missar. Men jag ska iallafall gå på engelskan i morgon. Nationella. Tror jag. Bajs. Resten av dagen får vi se. 
 
Nu väntar jag på att syster ska göra kladdkaka. Om hon ångrar sig och struntar i det blir jag djupt besviken.
 
När jag har vart hemma nu så har jag lyssnat mycket på Isak Strand. Det var ett tag sen. Herre, hade glömt bort hur bra han är. 
 
 
 
 
 
 

Hej på er

Yes, premiärinlägg 2013.
 
Har haft en lite mindre bra start på detta år då jag låg hemma och var magsjuk hela natten. Så medan alla andra taggade sönder hela natten lång så låg jag forever alone i vår soffa och antingen sov eller kalasade med barnmat, äppelpuré. Riktiga grejer det där. Men innan tolvslaget, runt nio-tio någon gång så kom några fina vänner och hälsade på utanför fönstret. Lätt dagens höjdpunkt!
 
Men en dålig start på 2013 kanske leder till ett bra år eller vad vet jag? Eller? Just nu sitter jag här med feber och elände. Haha, det går bra nu! Var i skolan och skrev matteprov i två timmar och sen åkte jag hem och åt mat och sov. Därför kommer inte jag att kunna sova ikväll. Och nu har jag så ofantligt tråkigt så att jag startar upp denna blogg. Det lär ju hålla i typ en vecka, men så länge jag är sjuk och inte har något att göra så kommer den hållas igång. JIPPIEE!
 
Over and out (Första gången jag använder det som avslutningfras) (Wow) (Intressant som in i helvete) (♥paranteser♥)
 
 
 
I mina friskare dagar, USA 2012 (:
 
RSS 2.0