HELT LYCKLIG

JAG SKA SE COLDPLAY IMORGON!!!
 
Jag dör.
 
 

Godnatt!

Välförtjänt helg

FUCK YEAH!
 
 
:D

HERRE JAG KAN INTE GÅ

Idrotten idag. AJ MINA BEN. Men det är najs. Det är ändå roligare att kötta än att köra lite halvhjärtat. Bra att vi har typ styrketest imorgon också. Jag kommer inte att kunna gå. YEY.
 
Jag har sovmorgon imorgon! Till halv elva! Ett till YAY för det! :D
 
Jag gör ändå inget vettigt nu så det är lika bra att jag sover. Jag tänkte städa upp mitt kaotiska rum men jag tror att jag sparar det... Det är verkligen svårt att städa efter klockan sex. Då är det kört för då bli man trött på riktigt. Då börjar huvudet ställa in sig på att sova. Nej, städa är en sak man måste börja med tidigt. Jag får leva i kaoset någon dag till helt enkelt!
 
 
 
Tack & hej! Eller så drar jag en Sandra, Tacohej!

Hemma!

Shit vad dagarna känns långa nuförtiden! 
 
Denna dag:
- Skola
- En väldigt lång promenad till Stinsen
- Inköp av väldigt nödvändiga skolgrejer
- Fika med Vix
- Promenad, tåg, tvärbana
- Sen födelsedagsmiddag för mami med familjen på "Hemma hos Kaj" (Helt gulligt ju, Kaj är mitt nya favoritnamn) 
- Komma hem
- Duscha!!!
 
Ja, Jag är väldigt exalterad. När man inte har haft varmvatten i huset på över en vecka och duschat i iskallt vatten minst 5 ggr för att man är för lat för att låna någon annans dusch, så blir man väldigt glad! Det var iallafall utomordentligt skönt. Jag kom just på hur mycket jag älskar och uppskattar varmvatten. Nu fick jag ett heelt nytt perspektiv. NY MÄNNISKA. Eller inte. Jag är glad. Och jag tycker om att duscha i varmvatten. Och nu ska jag sova! Natti :D :D
 
 
 
 
 

Å en sån dag

De här dagarna när man går till fyra är rätt utmattande. 
 
Jag som också har tre såna dagar i mitt schema. Kalas. Var nyss i centrum idag och köpte efterlängtade Hungerspelen! :D Så nu ska kvällen spenderas med pasta och tomatsås framför TVn med systern. Helnajs ju. Sen ska jag sova, det kan behövas.
 
 
 
 

Ett år sedan

Men fortfarande lika bra.
 
 
 
(y)

Hej Alice

 
 
 
Helt gullig :D
 

Och så var sommaren officiellt slut

Si. 
 
Det här blev nästan som en sista dag av sommarlovet. Den har iallafall spenderats med Lovisa och vi har väl levt en sån där typisk sommardag. Badat och ätit glass! :) Vädret är PMSigt, som vanligt då här i Sverige. Det var sol och fint för en timme sedan och nu spöregnar det. Jag känner faktiskt för att sticka ut och springa nu i regnet.
 
Imorgon börjar vi med vårt schema. Jag har också fått reda på att jag ska ha samma franska lärare nu hela 1,2,3an som jag har haft i fyra år på SMK... Hon bestämde sig tydligen för att byta skola hon med! Det är klart att hon verkligen är en bra lärare, men ärligt talat tyckte jag att det skulle bli så sjukt skönt att byta. Men icke, nu blir det strikt som gäller!
 
 
 
 
... Och! Såhär kommer vi att spendera kommande lektioner

Najs man

Polkagris är ett väldigt konstigt namn
 
 
 
 
Tjolahopphej nu ska jag försöka sova (:

Damn you tidslinje

Jag som hade klarat mig undan så länge. Nu fick den mig. Attans. Man blir ju helt ledsen. :(
 

Dödstrött

Holaheeej!
 

Första dagen av gymnasiet är nu avklarad. Det är helt sjukt vad det var mycket folk, och nu var det ju bara ettor där idag. Förstår inte riktigt hur tvåorna och treorna ska få plats. Det var iallafall bra att det bara var just vi förvirrade 96:or där idag. Hade inte gärna velat springa runt med kartan helt lost där annars. Nu har man ju ändå ett hum om hur man tar sig runt i den väldigt stora byggnaden. Herregud, jag som tyckte att SMK var så stort förut. Men det känns faktiskt bra. Jag tror att jag tycker om Rudbeck.
 
Jag missade bussen hem så jag bestämde mig för att gå istället. Då är det ju klart att det ska regna jävel (SåfintuttryckAmanda) när jag har 20 minuter kvar att gå. HELT dyngblöt. Men det var ganska cozy. Efter att ha gått hem och bytt om och sedan cyklat till Amanda och blivit nerregnad på ännu en gång, gud vill jävlas med mig, så blev det te & sconesmys hos Amanda. Standard :) 
 
 
 
 
Nu är jag, som rubriken säger, dödstrött. Den här dagen har varit sjuukt lång plus att jag sov kanske fyra timmar inatt. Dags att vända på dygnet kanske.
 
Ciao! :D

Rudbeck osv

Sista dagen av sommarlovet då! Kan väl säga att jag inte har utnyttjat de senaste dagarna alltför bra. Men! Nu börjar iallafall min förkylning försvinna, så det har ju lönat sig trots allt. Imorgon, eller idag så börjar jag gymnasiet. Rudbeck (Helt mainstream) Sam/media (MAINSTREAM). Men jag tror att det blir bra. Vet inte riktigt om jag är taggad eller nervös... Det känns fortfarande konstigt bara allting. Det ska iallafall bli skönt med rutiner, det som jag egentligen brukar hata, men nu efter tio veckor känns det som att det är dags att ta tag i livet igen. Jag är bara lite orolig att jag ska komma försent första dagen... Eller ja... Idag. Jag har försökt gått upp klockan tio varenda dag den här veckan, men det har slutat med halv ett som vanligt varenda dag. Idag gick det iallafall lite bättre.
 
Nej, allt känns kaos. Det enda jag vet är att jag ska vara på plats klockan nio. Jag vet inte vilka mentorer jag har, vilken mentorsgrupp jag hamnar i, vad jag har för schema eller över huvud taget vad vi ska göra.
 
Den som lever får se.
 
 
 
Nu borde jag sova, godnatt!

Ännu en till tårta

Grattis-tårtan-till-mamma.
 
Prinsesstårta måste ju ändå vara en av de godaste.
 
 
 
 
 
:D

Förkyld å shit

Hejhåå. Nu sitter jag här och är bitter över min förkylning, men den borde ju försvinna snart eftersom jag ska vara så duktig idag och försöka lägga mig tidigt idag! 
Annars så har jag haft picknick idag med Stina & Alice i edsbersparken. Mysination ju.
 
 
 
 
trudilutt

Fuktig chokladtårta med prickig krage

Långt namn. Detta har jag bakat någon gång under denna sommar. Shit vad propert det lät nu.
 
 

DET FUNKAR IGEN!

 
Nu ska det börja bloggas!
RSS 2.0