Och med det säger jag

Godnatt ♥Lite halvslarvig bild, men det är typ det som är meningen.

On ice

Hallo! Kom hem för ett tag sen. Jag har varit på öppet hus på mediagymnasiet. Jag tror att jag har bestämt mig för att inte gå på den skolan. Det tar ju en sån otrolig tid att åka till Nacka! Skulle aldrig orka ta mig upp så tidigt på morgonen... Nu måste jag plugga. Tänk att det alltid finns något att göra -.-

Så kul kan man ha det på en idrottslektion!

Jag känner mig duktig

Det känns som att jag har suttit hur länge som helst och pluggat NO nu... Jag tog en liten paus också och gav mig ut på en liten springtur i det svinkalla vädret. Jag frös typ huvudet av mig, men det var skönt. Lite träning och frisk luft behöver man för att orka. Och godis. Nu ska jag fortsätta!... Roligare kan man ju inte ha en vanlig måndagskväll.

Dom förtjänar också en plats

Mina, Amandas & Jennys cupcakes. Till största del bakade av systern... Så duktig.

To do just nu

- Plugga NO
- Plugga NO
- Plugga NO
- Plugga NO
- Plugga NO
- Plugga NO

- Äta en cupcake

CIAO

Piggelin

Gårdagen - Överraskningsfest för Lydia!
Idag - Jag och Amanda har promenerat i det vackra vädret till ica, köpt Ben & Jerry's, Ätit Ben & Jerry's, pluggat, bakat cupcakes eftersom att det blev så mycket frosting kvar sen jag och Victoria bakade och kört någon slags form av yoga som vi kom på. Vilka genier vi är!

Några av de ytterst vackra bilder. (((((:

Cupcakes

Mitt och Victorias mästerverk!


:D

It's Fridaaaaaaay

Jag har varit i stinsen och fikat med folket. Jag tänkte börja fixa med middagen nu, heido :D


Riktigt vackert

Härjedalen 2011godnatt för mig.

DREAMS

Open house

Körde lite svengelska där bara höhö. Jag ska på öppet hus snart på Södra latin, ett gymnasium som jag faktiskt funderar på att börja... Men innan dess ska jag kirra lite matte också.
C.I.A.O


OOOoooOOOoooo

Tisdag

Jag och Victoria har varit duktiga idag och gymmat :) Nu håller jag på med att laga mat. En ganska enkel sådan.. Felix fiskpinnar! Dom är sjuukt goda!
Min kära syster var också med på TV idag på nyheterna. Hon är fett cool.blåsa såpbubblor kan hon också göra :D

Run biaaatch

Äntligen kommer det lite riktig snö! Jag vet att många klagar, men jag tycker att det är klart mycket mysigare med snö än slask. För i övrigt så... MIN ONEPIECE HAR KOMMIT! WIIIII! :D :D :D Fett glad!
Här är då lite bilder från helgen då jag och Victoria hälsade snön välkommen (typ)  (((:
Barfota är ju mys!
mys ♥

Och så var det gymkort och grejer

Jag måste fixa ett nytt. Imorgon ska jag tydligen ha ett litet möte med någon som jobbar där på simhallen om information och grejer. Tyvärr enligt deras regler så får jag inte gymma :(((( MEN! Min mor tycker att jag ska "klä ut mig" lite så att de inte känner igen mig nästa gång jag kommer dit och gymmar.

Glasögon - check!
Nu känner ju ingen igen mig! Elleeeeer? o.O
Nej men seriöst. Jag vill vara på den säkra sidan efter som det är fett waste med pengar om de kommer på mig. Men jag fyller ju ändå 16 om typ 4 månader... Fy vad lite det låter. 16 år. Japp. Jag vet inte varför jag skriver det här. Alltså. Heidoo

ÖNSDÖG

Idag har jag införskaffat mig en almanacka! Jag har haft en för varje år, men aldrig använt dom... Så nu är det dags! Elleer? Yes. Jag och Johanna har pluggat och ätit plättar. Vi har bättrat oss måste jag säga! De senaste gångerna vi har bestämt oss för att "plugga" har det betytt: Plugga 10 minuter, sedan äta mat och titta på TV. FÖRBÄTTRING YEE. Just nu ligger tösen och sover. Jag städar mitt rum. CIAO

Liten

Gjorde iof den här bilden för typ ett år sedan.. :P
orginal bild

alohehejdoo!

Hej mitt vinterland

Bilder från Jullovet i Härjedalen. Där var det ju lite mer snö. Jag tycker om Härjedalen. Det är mys.Jag borde städa nu, men jag tror att jag tittar på HIMYM istället... :)))

Sånt här är trevligt

När mor min kommer hem från London och har köpt med sig:

+ två tröjor.
Tack mami ♥

Allt från Primark. Det kostar ju typ ingenting heller... 10 - 20 kr/st! Så jävla värt! :D

Jag bloggar när jag har något att blogga om

höhö

Pasta och tomatsås

Hallo :) Lovisa och Victoria är här just nuuu. Vi har gymmat och nu ska vi äta pasta med tomatsås. STANDARD.
mm.
Det var ett kort inlägg.
fett söt

TAGGARÅÅ!

Coldplay 30 augusti ♥


På den

Idag var då första skoldagen avklarad... Ingen sovmorgon för 9ma nej nej. MEN vi slutade faktiskt efter lunch vilket jag var tacksam över. Jag har gymmat med Victoria, jäävlar vad vi kommer att bli biffiga den här terminen alltså! höhö.. Jag ska äta middag nu och sen försöka sova. Imorgon väntar det första nationella provet i svenska.

FML
I'M BACK!

Hej folks! :D


Nu tänkte jag att det var dags att börja blogga igen.. YES. Jag har haft ett underbart jullov och en riktigt bra start på 2012. Det känns bra. Jag känner mig FETT motiverad. Vet inte vart det kommer ifrån, kanske bara att det är ett nytt år? Aja, det känns bra.

WEY-HOO
RSS 2.0