Freeedaaaaag

Just nu skulle väl jag egentligen vara vid friends arena. 
 
Kul för er som ska dit. Hoppas att dom suger och att det är jättetråkigt.
 
Sånt är livet.
 
 
GLA:D FREDAG (amputerad arm)
 
 

FML, på RIKTIGT

Nu tänker jag vara bitter. 
 
Om jag skriver av mig lite här så kanske det bli bättre.
 
Alltså. I söndags. Jag hoppade lite trampolin, jag hoppade PÅ trampolinen. Inte ens särskilt högt. Mitt knä knäckte till utan anledning, inte för att jag landade fel eller så, utan bara helt plötsligt out of nowhere. Det gjorde inte så ont efteråt, knät kändes mest lite skumt. Sen när jag kom hem gjorde det SJUKTSATANSJÄVLAPISSONT. Något var ju fel liksom. Det gick några dagar. Modern min som är sjukgymnast kunde konstatera att inget var brutet iallafall men att det ändå var värt att kolla upp. Så, idag kollade jag upp detta. Magnetröntgen och svar på dirr. Det kan vara riktigt skönt med en mamma som är sjukgymnast och har sina kontakter. Iallafall. Min menisk har gått sönder. Typ lossnat en bit. Och ärligt talat förstår jag verkligen inte hur det kan gå till eftersom att jag knappast gjorde någon kraschlandning. Jag gjorde några enstaka meshopp liksom. Känns så ovärt att paja knät för en sån småsak. Då skulle jag hellre velat gjort något coolt.
 
För att jag inte ska få problem med knät när jag blir äldre så måste menisken sys ihop vilket är ganska klokt. Alltså, operation nästa vecka eller veckan efter. Efter det måste jag gå på kryckor i 6 veckor med någon slags knäskena eller vad det nu är. Jag kommer heller inte kunna träna gymnastik eller hoppa och springa på ett halvår. I maj, då kan jag börja lite igen! DRIVER NI MED MIG? Alltså åååå vad jag inte orkar. 
 
Jag kan inte gå på Swedish house mafia imorgon, vi måste ställa in USA-resan nu på jullovet på grund av mig, det blir ingen skidåkning i vinter heller, något som jag har sett fram emot i typ ett år, eller någon alls typ av träning som belastar knät. 
 
Nej seriöst. Jag är så jävla arg. Vill bara amputera bort benjäveln. Äckelknä. Vilken jävla bra start på 2013 det kommer bli. Nej fyfan. AAAAAAAAAAAAAA RAGEEEEEEEEE
 
 
 
Dessa är mina två nya bästa vänner som jag inte kan leva utan. BOKSTAVLIGEN. Dom är iallafall blåa och fina. Fast dom ser typ lila ut på bilden. Vilket iofs hade varit jävligt coolt om det var så.
 
Nej nu ska jag försöka tänka positivt.
 
- Jag får gå igenom handikappdörren på Rudbeck och slipper den satlånga kön! 
- ...
 
Okej, det var allt. Tack & hej.
 

Och nej, ingen orkade läsa det här men det var lite skönt att ragea av sig. <-- kursivt, oo serious shit

Tassar

 
 
 
 

Kära måndagar

Klart jobbigaste dagen på veckan är avklarad. Idag var jag seg. Jag är ändå förvånad över att jag har hållit humöret uppe med tanke på mina ynka 3 timmars sömn i natt. Om ens det. Herre vad jag måste ta tag i mig själv. Skärpning Sofia.
 
Jag har iallafall skrivit klart alla mina uppsatser nu! DET ÄR FETT MED SKÖNT! Helt ointressant att veta, men det känns så bra att jag måste dela med mig. 
 
Nu ska jag försöka somna! 
 
 
 
trudilutt
 

Nu till detta dilemma

Jag hade tänkt börja blogga igen. Kanske. 
 
Vi pratade om det här för någon dag sedan. Egentligen, hur intressant kan det vara att läsa om någon annans liv? Det här har jag gjort idag, bla bla bla bla. Tydligen väldigt intressant faktiskt. Det vill säga de som faktiskt skriver intressanta saker som man orkar läsa. Men det gör inte jag, är helt kass på att skriva vettiga saker. Men jag tänker böra blogga ändå. Kanske. Kalas. 
 
Och så är det ju fars dag idag, så varför inte göra som alla andra som bombar facebook och intstagram? 
Grattis Papi! Jag har iallafall bakat chokladcupcakes till min käre far. Lite småfula (tyvärr ni får inte se dom) men dom smakade jättegott iallafall! 
 
 
 
 
 
Langar posen. Du är bra du ♥
 
 

Egentligen

Varför har jag ens en sån här?
 
 
 
 
Google translate. Jag vet inte ens varför jag satte dit den. Men jag har blivit så jävla efter på det här med bloggdesign så jag vet inte hur jag ska ta bort den.
 
 
Jag undrar verkligen hur många av mina 6 besökare som är utländska. 
 
OMG I-LANDSPROBLEM!

Tekopp

Hej. Jag ska till staden med Sofia. Hejdå. 
RSS 2.0