Ett ägg har tagit över mitt liv

Om det är någon människa som är väldigt insatt i min blogg, vilket jag tvivlar starkt på, så kanske hen kommer ihåg att jag började på detta för ett bra tag sen. I februari började tapandet. Och japp. Jag har tvångstankar och fick för mig att jag skulle bli klar med detta ägg. Senast innan skolan slutar. Och nu så är jag ÄNTLIGEN snart klar.
 
 
Februari
 
 
Nu
 
 
Ni förstår inte hur sjukt det här är och hur lång tid det tog. Vill tacka alla som har hjälp mig på vägen, utan er hade aldrig detta varit möjligt ♥
 
hahåhehhehahahh
 
WTFWTFWTFWTF
 
Jag ska öppna det imorgon. Den som spoilar tänder jag eld på. Kommer aldrig mer kunna kolla på ett ägg. Död åt ägg för i fän.

Damn you yellow cars

Ni vet inte hur frustrerande det är när man sitter i ett rum med fyra personer och gör nationella i matte muntligt och det är fett seriöst, och så sitter man vänd mot fönstret och så ska det åka förbi förjävligt många gula bilar. OCH MAN KAN INTE GÖRA NÅGONTING. Det är ungefär som om man sitter vid ett bord med en tallrik full med mat framför sig och är ASHUNGRIG men får inte äta den utan bara kolla på den. Konstig metafor. Heter det så? I shall ståpp naow. Jobbigaste idag. Fick slå mig själv några gånger när vi var klara. 
 
 
Jag kommer aldrig bli av med den här tvångstanken. DÖD ÅT ER GULA BILAR

Duktig

Sitter på mitt rum. (VARFÖR SÄGER MAN PÅ RUM JAG ÄR I DET) Klar med nästan alla prov. Jag tog tag i mitt rum och städade det för det såg förjävligt ut. Så nu känner jag att jag har accomplishat något. Jag är trött som in i helvete. Jag suger på att planera och vara effektiv och därför brukar jag sitta och plugga vid ett-två tiden på nätterna nu för tiden. Jag måste skärpa mig. 
 
Jag ska belöna mig med en macka och oboy. Det är bra grejer.
 
 
 
 
Aj lajk den här tiden på året. Den är fett bra

Natsionellsa

Dagen började med nationella i matte i ca 4 timmar. SÅ NAJS. Svårt att avgöra hur det gick, men vi får väl hoppas att en trött Soff kan fixa några tal. Brutal lunch i centrum. FOOD FÖR FAN.
 
Nu sitter jag och försöker plugga naturkunskap. Jag hoppas vekligen att de prov vi har nu är de sista. Tre veckor kvar. KÖTT. 
 
 
 
 
Obligatorisk matbild
 
Jens var lycklig nog att få två maträtter.
 
Mamma kom hem med svampbobkakor. Jag blev lycklig.
 
Så man laddar upp till plugg. Kakor och en stor hink te.
 
Kvalitetstid med kattän. Så mysigt RIGHT
 
Försökte komma på en bra avslutningsfras, såå....
 
JKDFKJBDSKJBGKDJSB HEJ :D

Det där med nationella

Jag kom hem. Satte mig i solen med boken och alla häften. Jag kollade på tre tal och sedan gick jag in igen. ÄR INTE NATIONELLA TILL FÖR ATT INTE PLUGGA? Pluggar man till nationella i svenska eller engelska? - Nej. 
 
Lite så tänker jag idag när jag är för lat för att göra matte.
 
BECÅS YOLO
 
Ehm nä
 
Godnatt. Vi får se om jag överlever tisdagen.
 
 
Har en ny proffis åt dig. Svartvit och hipsterig nog? 
Vill bara klämma sötman ur henne. (Fint gammalt uttryck)
 
 

Mini-reunion

Jag hart vart och sädat och kom hem för inte allt så längesen. KNKNFLNSLKFNLANLKFNLAKFN. Hejhå
 
I torsdags var vi på smk:s konsert och nostalgiserade tillbaka lite. Å fina tider.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
♥Killen i mitten♥
 
 
 
 
 

Tuggkomplex

Jag satt och åt idag. Sen eftersom att jag numera är besatt av min dator så var den också med. 
 
 
 
 
 
 
Och ja, jag äter ur en låda för jag var för lat för att lägga upp det på en talrik. Därför blev det helle ingen fancy instabild. Sorry.
 
Gjorde även en film. Jag har aldrig riktigt tänkt på hur jag äter. Men herre det var ju inte vackert. Eller så är det för att man studerar det så noga? Så ja, till detta komplex för hur jag äter, som jag inte hade hört förrän Johanna nämnde det, så har jag det iallafall. WTF. Måste lära mig äta graciöst. FMLFMLFMLF
 
Whahhahhahahahah
 
Herre.
 
Jag borde vara tyst. Och gå och lägga mig.

Photobooth och dess roligheter

Jag har gått i skolan och sen gått hem. Jag har legat och lekt med datorn ett tag nu. KÄRLEK. Jag tänkte kanske träna och så måste jag plugga. Men det här är roligare så jag skippar nog det tror jag. Är jävulskt trött så jag kommer säkert somna snart också. Jag är fett glad. Just nu känns allt så bra. Jag älskar våren.
 
 
Första bilden!
 
 
 
 
 
hhahahahhahaha alltså dör vad ful
 
 
 
Hehahåheh. Så kul. Och ja, systern gav mig en batmantröja igår. Den är episk och jag älskar den.

Sjutton år i staden

MAINSTREAM RUBRIK ELLER VAD?
 
Jag har fyllt år. SÄG GRATTIS. Gårdagen var iallafall hur bra som helst. 
 
Jag fick sovmorgon för jag var sju(k)tton. Hehåhaha kul. Finfrukost hos Amanda. Den kvinnan kan det där. Scones, te och en massa slappin' penis. Bra morgon (y)
 
 
 
 
 
 
Vi lallade iväg till skolan, jag hade tre lektioner och åkte sedan med papi för att hämta upp min MAC! ALLTSÅ OMFG VAD DEN ÄR FIN JAG DÖR TACKTACKTACKTACKTACK.
Sen blev det middag med familjen i staden och matkoma. Löv food.
 
 
 
 
 
 
 
 
På kvällen var jag hos Johanna. Fick godtårta och fint!
 
AHHAHHAHHAH så fula
 
HAHHAHAAAAAA
 
Jag tackar för finvädret, gratulationer och er som förgyllde min dag. (Låter så jävla cheesy) Men seriöst. Jag blev asglad och dagen var fin. TACK TACK TACK♥♥♥ Ni är bäst
 

Sista timmen som ett armt litet barn

Eller
 
Hej hallå
 
Jag suger på att blogga och när jag väl gör det så blir det dåligt ändå, så därför bestämde jag mig för att göra det nu. WIHO. Det har vart långhelg, det har vart sjuukt najs och den var bra. Nu sitter jag och inväntar min 17:e födelsedag. Jag har kris och känner mig fett gammal och det känns inte bra. Men jag är happy ändå. Frukost med scones lovat hos Amanda imorgon, sen skola, sen äta middag med la familla och sen ska jag våldgästa Johanna som hänger i Spanien nuförtiden. (Jag ska alltså inte åka till Spanien utan jag ska åka till sjöberg, en plats med ett smått kallare klimat) (Johanna är i Spanien nu) (Ville bara säga det utan missförstånd) WTF. MAT MAT MAT (koma).
 
SERIÖST KÄNNER MIG SOM 12, ELLER TYP 13.
 
Här bjuder jag på en väldigt exlusiv bild. Believe it or not. Den allra sista bilden på mig som en flicka på blott 16 vårar.
 
 
 

Jävlar vad glad. Det måste ju vara riktigt kul att fylla år!
 
 
RSS 2.0