Idag vill världen jävlas med mig

Jag vaknade upp 40 minuter för sent med en förkylning, stressade till skolan, hade två lektioner, stack hem med Johanna för att båda mådde dåligt, stannade på ica för att handla, upptäckte att ca 600 kr saknades från min plånbok, panikade, fortsatte hem, sov i tre timmar, fixade middag, letade efter min naturkunskapsbok i en timme om och om igen för att sedan se att den misann låg i min väska i ett fack och jag hade då missat den de 10 gångerna jag kollade i väskan. Så nu sitter jag här, bitter, oinstuderad inför provet på onsdag, sjuk med eventuellt en släng av feber och 600 kr fattigare. IDAG LEKER LIVET KOMPISAR. Nej fyfan vad jag hatar människor. Varför tar man andras grejer? Och nu slog det mig att mitt busskort förmodligen också blev stulet och att jag inte alls hade tappat det som jag trodde. OCH JAG SOM BLAMEADE MIG SJÄLV FÖR ATT VARA SLARVIG. FÖRLÅT SOFIA. DE JÄVLARNA. FYFAN.
 
Och nu har jag klagat färdigt.
 
AMEN
 
 
 
Dränker mina sorger i en stor jävla kopp med chaite
 
 
A SMILE FROM ME AND MY TEKOPP TO THAT JÄVEL WHO TOG MINA PENGAR. MAY YOU BE DRÄNKT IN MY TEKOPP AND THEN BURN IN HELL.

Detta illustrerar min studieteknik idag

 
 
JAG ÄR SÅ JÄVLA HYPER OCH DET GÅR FAN INTE ATT SITTA STILL. AAAAAAAA

En sån där riktigt trött lördag

Jag har blivit en liten städtant. Helt sjukt vad jag har städat de senaste 24 timmarna faktiskt. Nu sitter jag och vilar mig lite. Det var kul igår. Idag ska det bli mys. Wihoo
 
 
En glad jävel på påskislov

Snälla knä

Kan du sluta göra ont och svullna upp hela tiden så att jag kan träna gymnastik tack. 
 
Usch vad jag är less. 
 
FU
 
 

Helt jävla amazing

 
 
Weeehooo, nytt album snart! Dö vad bra han är. Och dö att jag inte är hemma när han kommer till Sverige.

Mysonsdag

 
OMG KAN ALLA BARA SLUTA PRATA OM HUR MYCKET DE JOBBAR HELA TIDEN. Får fanimej panik som är arbetslös. Men! Idag ska jag göra stora framsteg. Jag är snart klar med mitt CV och ska försöka hinna skutta iväg och lämna det till lite ställen. Ett litet steg för mänskligheten och ett STOORT steg för Sofia. Jag som bara har jobbat svart med att sitta barnvakt innan. Nej nu jävlar.
 
Annars har jag haft kvalitetstidsonsdag med Amanda. Vi har ju umgåtts varje dag både i skolan och utanför skolan i hela 15 år tills nu när vi började gymnasiet och inte går i samma klass längre. Då har man lite att ta igen! Scones, te och studsiga bananpannkakor blev det. #foodporn #SCONESMEDSMÖROCHOSTOCHHALLONMARMELADMEDTEÄRDETBÄSTASOMFINNS
 
Jag tänkte att jag skulle börja ta tag i saker och ting. Weho.
 
 
 Och ja. Så ska man ta en sån där smörig bild till CV:t som säger att JAGÄRENOTROLIGTGLADOCHPOSITIVMÄNNISKASOMÄLSKARATTJOBBA. Kind of bara ville förmedla det.
 
ÖVER OCH UT!

Tillbaka till verkligheten

Fast egentligen vill jag tillbaka till fjällis.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har invigt mina nya skidor (SÅMYCKETKÄRLEK), ätit som fan, varit med la familla, åkt längdskidor, till och med lite offpist med dom (ostabilt som in i helvete) och bara chillat galet. Och nej jag har inte kletat bajs i ansiktet, resten av kroppen blir bara inte så brun av skidåkning. Jag ska undvika kortärmat än så länge.
 
Det var ett fint lov. Nu tänker jag sova tjohej!

Jag är hemma bitchnachosss

Och för er som undrar så har jag spenderat veckan på världens bästa plats. Fjällis in maj harrt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0