"Fika med de sämsta och vidrigaste dudesen i hela världen. Usch varför är vi ens vänner?!"

Hallååå
 
Jag tycker om onsdagar. De är bra. Idag har jag gått i skolan, åkt en massa tunnelbana, bland annat till en station som heter blåsut (wtf liksom), gofikat och firat Sandra som fyller hela 17 år idag. Weei.
 
 
Å söta
 
 
å dat fierce 
 
 
 
wtf
 
Nu sitter jag här och dricker te och försöker fixa min dator som är lite fucked up. Jag har kommit på att jag är en ganska så brutal tedrickare. Jag drack hela tre liter te igår. Tre mjölkpaket. Det finns inget stopp typ. Varsågod och skåda min brutala tekopp. Det är den ända jag kan dricka ur nuförtiden. Alla andra är små och mesiga. Köttar te. 
 
 
Annars så är jag lite frustrerad för att min dator krånglar. Den bestämmer sig för att radera en massa bilder utan anledning. BLÄ. Jag måste köpa en ny. Om någon rik människa känner sig på ett väldigt generöst humör så får den gärna köpa en ny åt mig. Den här lär krascha när som helst. 
 
 Nattiiiiiii

Treed ^

Helt fascinerande faktiskt

Igår såg vi den här dokumentären.
 
 
 
 
Det är fett sjukt. Men han är asbra och den är helt klart sevärd. !.
 
 

Kärlek på fredagar

naw
 
 
 
 
 
Hahahahah
 
 
 
 
Vi sov här inatt. Jag älskar fredagar. Dom andra fulingarna stack för en timme sen och nu är det dags för mig att bege mig också.
 
Heido!

Det är svårt att ha en telefonkonversation med 4 pers

HOLA
 
NU SKA JAG BERÄTTA VARFÖR JAG ÄR CPGLAD.
 
1. SPANIEN 2013, BOKAT!!! KFJBSKGJBDKSJBGLSDKGBSJKBL!!!!!!!!
 
YESSS! Efter typ huuuuur mycket krångel som helst så är nu resan bokad. 12-19 Juni drar vi till Spanien och hänger i Amandas lägenhet en sväng. JAG ÄR SÅ OTROLIGT CPTAGGAD SÅ DET FINNS INTE OMG VAD KUL DET KOMMER BLI JAG AVLIDER.
 
2. NU SKA JAG TJATA MER OM MINA SKIDOR FÖR NU HAR JAG DOM PÅ RIKTIGT!!!!
 
 
 
 
 
ALLTSÅ DET ÄR DET FINASTE JAG SETT OCH DOM ÄR SÅ JÄVLA BRA OCH JAG FICK DET ALLRA SISTA PARET OCH DET VAR PÅ REA OMG VAD BRA JAG KAN KNAPPT VÄNTA TILLS VI ÅKER TILL HÄRJEDALEN JAG VILL DIT NU OMGOMGOMGOMGOMGOGMOGMGOMOGMOGMOMG.
 
CAPS LOCK FTW HEJDÅ VÄNNER!

Hej kära vänner

Jag har blivit helt morgonpigg på senaste tiden. Jag gick upp halv nio idag. Det är lite sjukt. Jag brukar sova till typ minst ett annars. Wtf. 
 
Idag ska jag åka till staden. Det är myscozyasesomenessväder idag så då måste man ju ut! Jag är ganska dålig på det annars. Och ikväll blir det melodifestivalen. Japp, jag har blivit heeelt insatt i det där programmet. Jag känner mig som en liten tant. Wäh. Och kan alla sluta säga mello. Det är det fulaste ordet som finns. Fast nä, mellomys är ännu fulare. Fast jag säger det ibland också. Okej. 
 
MELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYS
 
Och ja, Robin är bäst så rösta på honom.
 
 
  
 
Jag är helt förundrad över hur ljust han sjunger. Waaat. 

Världens längsta morgon

Alltså herregud vad jag ÄLSKAR mitt schema. Så jävla lall.
 
Jag börjar 12.40 idag! Ändå gick jag upp vid typ åtta. Wtf är det för fel på mig. Jag har ätit frukost i typ 2 timmar, pluggat franska och lyssnat på en massa massa massa Coldplay och drömt mig tillbaka lite till 30 augusti 2012. En riktigt bra dag. 
 
 
 
'
Jag börjar fan gråta.
 
 
Dagens facelook
 
Hejsvejs

Flabb

Det slår mig hur mycket upp och ner jag är. Ena sekunden helt hög på livet och andra trött som ett as. Föredrar det första. Jag förstår mig inte på mig själv. Wtf.
 
Idag var jag rebellisk och använde skinnjacka. Vårvädret sitter fint! Funderar dock på om jag ska släppa taget om min skinnjacka. Jag köpte den ju i åttan men nu är den så jääävla mainstream hähä. Men jag tycker om den så jo jag behåller den nog.. (:
 
Annars har jag simmat och hängt med kyckligen. Trevligt trevligt. 
 
O shit osammanhängande. 
 
Det slog mig också att jag inte borde skriva så mycket. Jag är ganska dålig på det. 
 
Det slog mig också att photobooth är en väldigt rolig sak som jag helt har glömt bort. 
 
 
 
 
 
En växande liten hög av kläder och annan skit på mitt golv. Jag funtar på att göra något åt det. Snart. 
 
 
Om någon har följt min blogg några år och inte har något liv så kanske den kommer ihåg att jag försökte lära mig att lyfta på ena ögonbrynet. Det var the mission för den sommaren liksom. Det går inte så bra iallafall. 
 
 
 
 
 
Mitt stoneface. Jag antar att det är såhär jag ser ut på bussen, påväg till skolan eller någon annanstans eller i Rudbecks korridorer när jag inte pratar med någon. En riktigt bitter kvinna eller? Jag är inte sur, jag är bara avslappnad i ansiktet. Hejhå.
 
 
Och det här var då i somras. Röd som en kräfta. Skulle gärna vilja att old Sofia delade med sig lite till future Sofia. Jag är blek som en fisk. Och jag tyckte väl om min gröna converse väldigt mycket eller något. 
 
Jag avslutar detta oklara inlägg men en myslåt. Det passar in lite såhär på kvällskvisten. 
 
 
 
The Shins - New Slang
 
Jag tackar för mig, godnatt. 

♥ VAGNIS ♥

HELA TJOCKA SLÄKTEN placerade i ett fint litet träd. Jag har hittat Vagnis Jerkberg Forssérus ursprung. 
 
 
 
 
 
 
oj vad ni inte fattar någonting nu

Det är svårt att komma på rubriker nuförtiden. Jag har gått i skolan idag yep. Lider av sömnbrist och är fortfarande inställd på ledighet. Men! Nu får vi det lalligaste schemat. Halvdagar alla dagar i veckan förutom idag då. Herre vad jag har längtat. Det här blir bra.
 
Jag tänker ta ikapp min sömn nu. Halv åtta, klockan är mycket! Natti 
 
 
GOFIKA

Eeeestocolmo

 
Hejhååå
 
Nu är jag tillbaka efter en vecka bland granarna. Oh we like trees. Veckan erbjöd snö, sol, skidåkning, kaosväder och ett mindre välmående knä. Hur underbart som helst att komma upp till fjällen iallafall. Jag skulle lätt stannat en vecka till eller två. Men knät krånglade som sagt. Trots att jag kör rehab, strömmar det och äter vitkål mot min vilja (det ska tydligen vara antiinflammatoriskt) så ger det sig inte. Det blev ynka tre skiddagar i backen och resten längdskidåkning för mer än så pallade inte knäjäveln. Men men, om fyra veckor är jag uppe igen! Och då kommer jag förmodligen ha ett par nya skidor om allt går som det ska :D
 
 
 
Love at first sight. De första skidorna jag testade i skiduthyrningen, och ack så bra dom är. Funkar överallt. Jag dör lite. Så fina att jag får ont i ögonen. Herre vad cheesy. ♥ GAAAAHHHBFKJHDBGJBJSGMLKLEWWL
 
 
Annars lite bilder från veckan.
 
 
 

wtf
 
 
 
 
Natten till dagen då vi skulle åka snöade det jävel. På morgonen också. Plus att det blev cpsoligt. JAG SATT I EN BIL HELA DAGEN :( Orättvist. Hoppas på bättre tajming nästa gång.
 
Nu ska jag sova snart. Skola från 8.2o-16.00 imorgon! YEY
 
RSS 2.0