Egoboost

30 November 2011

WIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!! :D :D :D :D :D

MIN IPHONE HAR KOMMIT! JAG ÄR SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA GLAD JUST NUUUU!!!!!!!!! AAAAAAAAAHHHHHH!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
LOVE IT! Hejdå min kära tegelsten. Det har varit en ära att få ha dig de senaste tre åren. Dock blev du lite värdelös på slutet när det inte gick att ringa, knappt smsa, tangentbordet och andra knappar ramlar av och mitt i natten ställer du om datum och tid så att jag går upp 40 minuter för tidigt och inte får reda på den riktiga tiden fören jag är i skolan. Men! Jag kommer ändå sakna den lilla slide-fyrkanten liiiite. FAFVÄL.


Kan inte låta bli

Jag fikade ju med Victoria idag (: Vi gick runt lite och tittade i alla butiker (vilket inte är så smart när man heter Sofia och inte har några pengar)... Jag hittar alltid 1000 saker jag vill köpa. Nu blev det ett par byxor. - Victoria betalar! Haha, jag ligger back med 300 spänn nu..

Dagens i-landsproblem

När tangentbordet på mobilen ramlar av så att lampan lyser jättestarkt in i ögonen på morgonen när man ska stänga av alarmet.
Ja. Shit vad livet är jobbigt ibland...        :D

Mot chailatte

Jag ska åka till stinsen nu med Victoria och dricka chailatte. Fett mys.
'

Bildprojekt

Vi ska göra en tolkning av en konstnär på bilden. Jag har Roy Lichtenstein och detta är då vad jag har sysslat med.
Ser ni vem det är? (:
Det är min kära vän Victoria! (: Jag hade tänkt skriva något bättre i pratbubblan men jag kom inte på något. Hon ser ju lite lagom badass ut haha. Allt gjort i photoshop (:

Lite suddigt sådära

Jag tycker om skjortor






Let it snow

Det snöar ute! :D
Jag har fixat en ljusslinga till mitt rum (:
Första advent

New

Jag har köpt ett par skor. Lite bättre anpassade efter sveriges kalla klimat än mina converse kanske? Jag har haft converse de tre senaste vintrarna. Det vill säga även om det är snöstorm eller -20 grader. Men! Nu har jag ett par lite bättre! (:

Man blir glad när man hittar sånt här på sin säng

Mamma köpte en chokladkalender åt mig. En chokladkalender är ett måste. Weeeiiihooo! :D


Igår

När vi sjöng vid Sollentuna centrum. Riktigt mysigt faktiskt trots att det blåste väldigt mycket. Det enda som saknades var snön...
BTW, GLAD FÖRSTA ADVENT! (: Eller vad man nu säger

onthefloor

redigerad. God morgon! Jag ska nog äta frukost nu hade jag tänkt. Vi ska sjunga vid Sollentuna centrum idag. Japp. Det känns fett sad eftersom det inte är någon snö... Ingen julstämning alls :(



Fotad av min kära syster Jenny Wikström en vanlig fredag efter middagen. Jag har kommit på att jag typ alltid lägger mig på golvet efter jag har ätit... Vet inte varför :S

Jul hos mange

hahahahhaha :D

Thank god it's friday!

Jag har haft NO-prov, SO-prov och muntligt "prov" i franska. TACK OCH LOV ATT DET ÄR HELG!

USA

BORED

Jag säger bara det. Att plugga NO suger. Jag känner ett stort behov av godis just nu.




Fishermans Wharf

San Francisco 2010

Snart konsert, igen...

Haha, ärligt talat så skulle det vara ganska skönt att slippa, det var ju trots allt frivilligt men jag tänkte att nu när det ändå är sista året i musikklasser och mina sista konserter kan jag väl lika gärna kötta nu sista året. höhö.
Jag och Victoria äter pepparkaksdeg. De e gött.
Bye bye bitcheeeees! Eller inte då. höhö.

Tagga jul!

Idag har jag haft Alice och Victoria hos mig (: Vi har myst till det riktigt mycket! Julmust, julmusik, pepparkaksdeg (Inte för att baka pepparkakor då, utan för att äta), risgrynsgröt och kladdkaka! Vi har också varit duktiga och gjort våran bilduppgift, så det blir nog bra!

Försökte göra något men det gick inte så bra d:

Yep

Jag ska strax iväg och gymma med Victoria och Jenny (:
mjaoooo

Lite sådära

Jag har en enda fungerande lampa i mitt rum. Det är då inte taklampan... Jag kanske borde skaffa en? Har inte haft en taklampa i över ett år.. haha. Kom bara på det nu.
Jag har gymmat med Johanna och nu har jag ätit middag. MATKOMA! Jag tror att jag ska sova snart. Sjukt söndagstrött tjej hej. Jag skriver fett osammanhängande. Jag gillar't.

Söndag

Amanda och Adam var här igår (: Jag borde plugga.. Men jag tror inte att jag orkar. Punkt.




Rebecca & Fiona

Jag längtar efter det här!

Kan det inte snöa snart? :(

Naa

Jag saknar dom hära :( Så söta!

Standard

Vi har varit på slottet och sjungit för kungafamiljen + lite annat folk. Standard.



:D :D

Så trött!

Jag tror att jag går och lägger mig nu...
mys

Gjorde för ett tag sen

Från
Till
japp :) Jag har varit och gymmat med Victoria. Jobbigt som fan men riktigt skönt! Jag ska duscha och sen mysa ner mig framör Top model OCH DHW. Äntligen.

Tisdag

Idag var en bra dag! (: Först sovmorgon till halv elva, sen ett matteprov som faktiskt gick bra! Och nu när jag kom hem fick jag en chokladboll av systern. Mys.

Attans järnspikar

Enda sen jag slutade skolan idag såg jag fram emot Desperate housewives. När klockan väl var tio och jag tänkte: Äntligen! Så upplyser min syster mig om att det är måndag. Jag som hade gått runt och trott att det var tisdag hela dagen! :( Virrigtjej.blogg.se? Jag får spara det till i morgon helt enkelt!
Jag har kokat makaroner och ska titta lite på SATC. Jag vet faktiskt inte... Jag bara fick ett sånt där otroligt sug efter makaroner med ketchup.


Lite färgglatt sådär (:

BTW! Jag förlorade mitt vad med Alice idag :( Vi slog vad om 20 spänn att jag inte skulle försova mig på hela nian. Idag försov jag mig en halvtimme.. Jag borde ha vetat bättre! Jag är ändå ganska stolt att jag klarade mig så länge! ( För att vara jag dvs)

Godnatt!

Klöver

Jag har varit fett duktig. Jag är äntligen klar med matten så nu :D

AAAAH!

TRAILERN FÖR HUNGERSPELEN HAR KOMMIT UT! Det här är nog min favoritbok skulle jag tro. FILMEN KOMMER UT I MARS! :D WIIIII!

TAGGA MATTERÅÅ!

Eller? Nu ska jag sitta och streckplugga. Ska ladda upp med lite mat så att jag orkar.. Har ca 12 sidor att göra och provet är imorn. Bra planerat Sofia, verkligen!
haha, NAW

I ett korthus

Tänk om man skulle bo i ett korthus? Då skulle det gå sönder jättelätt om det blåste...
- Jenny
höhö

DOTS

Jag har köpt en till halsduk

Igen :)

Godnatt!

m&m

Haha, hittade något som jag gjorde för ganska längesen (:

Trött?

Jag jobbade på Qben igår! Kul som vanligt men jag var sååå trött. Somnade lite här och var, bland annat på en stol, på golvet och på en soffa. Btw blev jag lite ledsen eftersom att jag missade 11-11-11-11-11 moment :( BÅDA GÅNGERNA! Första gången satt jag i klassrummet och jag märkte att folk sprang runt och skrek men jag fattade inte fören klockan var tretton över att det var 11-11-11 osv. D: Får vänta på att det blir 12-12-12-12-12 istället..

Ska du inte vara lite långsammare?

japp. Sitter hemma hos aVICIi. Vi har ätit maaat! Det var gott. Sen har hon tvättat mitt hår. ja. hej. då.
Kommer att jobba på Q ikväll :) Bloggar imorn ciaaoooo!

Youghurt

Hej hej hallå! Jenny bitch is in da house!
'haha hoho. Sofia har fullt upp med att samtala med en smurf om det vackra vädret. Därefter ska hon skriva klart sin sång som heter "Unicorn woman". Riktigt svängig måste jag medge. Om ni frågar snällt kan hon säkert dela med sig av den här på bloggen.
Just nu har smurfen gått och hon sitter och pratar med sig själv? Jag hör bara lite mummel om youghurt och kromosomer..?
Aja whatever nu ska vi gosa. Puss puss! / Den snygga storasystern Jenny
Fin bild på oss från igår! haha skoja, den e typ 3 år gammal. Där skojja jag allt med er! hihijhhohohehehuhu

RÖD

Jag har köpt en ny halsduk idag. Min förra var det förmodligen någon som tog... Men men!

Saknar sommaren lite...

Och jag kan inte sova :(


Foto: Lovisa Bond :D

ÄNTLIGEN!



Är jag efter med att se att den här har kommit ut på spotify? Har väntat hela sommaren plus lite till! TAGGAAAA :D :D :D


Cool ost

hm. ja. 

Sollentuna centrum

Alohaaa!
Jag kom nyss hem från centrum efter att ha varit där med Amanda och Johannii. Det var mys. Jag har börjat tycka om kaffe (?) Vuxenpoäng till mig! Okej, halva koppen består ju iof av socker...
Jag tror att jag ska fixa middag nu eller nåt. Ska iväg till Sollentuna sen igen för att ha återträff med konfafolket (: Hejdåsålängeee





Helt slut

Jag har sprungit, kört styrka, fått lite privatundervisning i poledancing av systern (sjukt svårt och riktigt bra träning faktiskt!) och stretchat. Nu känner jag mig sådär lagom mör i kroppen men det gillar vi! Snart ska jag väl mysa ner mig i soffan framför DHW ♥ ciao

Alltså

Grekland. Skulle inte banga på att åka tillbaka...

Vad ska man göra nu då?

Jag är helt klar och bussen går om en timme. I vanliga fall brukar jag sova vid den här tiden men efter som att mina sovtider är lite fucked up vaknade jag klockan fyra idag och var jättepigg! :S Jag har hunnit med jättemycket! För första gången har jag ätit frukost i lugn och ro. Riktigt skönt! Nej, jag tror att jag ska titta på SATC nu, heido




Sandraapoose!





vacker som vanligt då

Home

Shit vad jag har vänt på dygnet... Jag har typ jetlag fast jag har varit i Sverige hela lovet. Jag somnade fem igår (idag). Det är ju lagom bra när man ska gå upp två timmar senare. Nej, jag måste fixa till min dygnsrytm känner jag. Och sen måste jag måste jag sluta somna på lektionerna... jag väcktes av mig själv på NOn när jag fick ett sånt där sömnryck... Japp, men jag är på bra humör ändå!

Ska fixa mig en macka och te. Det är kladdkakans dag idag tror jag också. Då är det ju klart att man måste baka en! :D

Twilight

Passar ju in lite nu. Men det var ganska längesen jag gjorde bilder (:
=   
(vet inte varför det blir fel på bilderna :S )

Sista dagen

Lite småpanik. Jag gick som vanligt upp lite för sent idag. Typ sådär klockan ett istället för klockan tio som jag hade lovat mig själv. hmm. Jag måste städa lite här hemma innan familjen kommer hem! Det blir lätt att man bara lämnar allt framme när man bor själv bara för att man vet att ingen kommer och tjatar på en att man ska plocka undan.
Yes, men nu måste jag fixa CIAO!

Mirror

De här bilderna är tagna för snart ett år sedan i ett badrum i USA. SHIT VAD JAG SAKNAR USA. Ta mig tillbaka.
Jag och systern min (:
ph: Sofia Wikström
ph: Jenny Wikström

Kakor

Tyvärr var dom mer gulliga att se på än vad dom var goda att äta.. Men men! (:






Något som jag ritade förut

Det är sjukt svårt att rita människor..

Colour

Jag får lite panik över att skolan börjar snart.. :(

Spindelnät

Härjedalen sommaren 2011




My friend

Haha, jag älskar den här lilla figuren! (:

Tomtebloss

Vatten

Ser lite sad ut, men jag lovar att jag är jätteglad! :D

Droppar

♥ makroobjektiv

I photoshop

Jenny och Jossan hade gjort en pumpa till ett litet hus (:

Såpbubblor!

Min syster (:

Blått

Vampyr

Sugar

Hösten

Sådär ja!

Nu har jag fixat en ny blogg (igen) men nu ska jag hålla mig till den här! Förstår mig verkligen inte på devote... Aja, ska börja blogga här iaf! CIAO
RSS 2.0