Sommarlov & grejer

Jahopp. Då gick man ut grundskolan med 305 poäng och har sökt in till en linje som kräver 180. Känns värt. Jag har nog aldrig känt mig så otaggad på sommarlov... Eller klart att man alltid är taggad, men jag kan fortfarande inte riktigt fatta att jag slutar på SMK föralltid. 9Ma är ett minne blott. Jag är iallafall sjukt glad över att få ha gått i samma klass som alla mongon i 9Ma i hela sex år. Nian har varit det bästa året, och det är väl också det som är meningen? Men nu blir det Rudbeck iallafall. FETT mainstream, men jag är alldeles för morgontrött för att gå på ett gymnasium som är längre än en halvtimme bort.
Annars är det ganska mycket som har hänt på senaste. Vårkonsert, show, bal, spexfoto, övernattning på skolan och skolavslutning. Hetsigt, men jävligt roligt :D
Bal:
Spexfoto:
Övernattning:
Soluppgång runt halv fyra!
Sova i klassrum är najs.
Mentorsdag:
Skolavslutning:
trädet <3

Helt klart den sorgligaste skolavslutningen någonsin. Kunde knappt sjunga i aulan. Shit vad jag grät.. Fick ju typ vätskebrist.
TACK FÖR ALLT VÄRLDENS UNDERBARASTE KLASS ♥ 9Ma ♥

HUUR awesome klasströja?!


YEEEY :D
Nu har det hänt mycket på senaste... Show, konsert grejer fixats osv osv. Imorgon är det bal! Mormor kom över med min klänning idag som äntligen är klar! Jag är jättenöjd. Puss på dig. Annars var vi ju lediga idag. Jag har varit i staden med härliga människor och kanske spenderat lite allt för mycket pengar.. Gosemys!
Just nu springer jag runt här hemma och fixar inför imorgon. Sen är det ju också spexfoto på fredag och övernattning på skolgården på Söndag. Bara massa saker att se fram emot :D
Annars så... Godnatt!
RSS 2.0