HOME

ALLTSÅ
 
Jag är hemma från Espana. Denna vecka har varit så otroligt episk så att jag inte finner ord. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för det hann hända otroligt mycket på en vecka, men nu vet ni att jag lever iallafall.
 
Herre. Ta mig tillbaka.
 
Måste bara
 
fdlkgnlkjdbnfgkjmJNJKVBJHDBGJKBDSJKGBDJSBNGDSMN;VBNSD;NVKS_DLVMÖSDVS
 
HELVETE VILKEN KNALLBRA VECKA
 
PEACE ADIOS TACOS TOMATSÅS GRACIAS
 
 
Jag och bästis som är för tjock för att få plats i skärmen. Jag hinner inte ens vara hemma i 24 timmar, för imorgon (idag) drar jag och la familla till Frankrike. 
 
HEJ HEJDÅ SVERIGE

Sommerlåv

Hej hej
 
Kort om vad som händer:
 
För det första så älskar jag hur god tid jag är ute i (kan man säga så?). Jag åker till Spanien idag. OMGNSKDGJBDSJHGBDSJHBGJHSDBGJSDBGJHSDBGHJKSDB SÅÅÅÅÅ KSJFBKABDSLJKFHBLAKTAGGAAAAD!!!!!!!!!!
 
Iallfall
 
Jag har inget pass. Eller nu har jag. Jag skaffade ett tillfälligt för ca 5 timmar sedan. Det är rosa och går bara att använda en gång. Dyrt dessutom. Men man kommer ju ingenstans utan pass?!?!?! Nu sitter jag i min säng. Jag har näästan packat klart. Planet går halv sju. Jag tänkte hinna sova, men om jag somnar nu så ska jag upp om ca 1 timme. Värt? Jag ska försöka. Herre jag är trött och svamlar och vet inte vad jag skriver men jag är TAGGAD SOM SATAN FYFAN VAD DET HÄR KOMMER ATT BLI KUL JAG DÖR JAG SKRIVER NÄR JAG KOMMER HEM SAEN KANSKE NU SKA HAG SOVA OCH SEN ÅKA TILL SPANIEN OCH DET KOMMER ATT BLI EPSIKT OMHOMGOGMORMGNJKDFBSNGKJLBDFSGHJKBDFLGKJDFS
 
 
 
 

Hellåhaa

Hgnlknglkd
 
Jag har långhelg och det är så jävulskt skönt. Och den är fett bra. Just nu sitter jag i min säng med en hink te och tårta och annat som blir över från ett studentfirande. Tänkte bara visa att jag lever. HA ha. Å fy vad sommaren är bra.
 
 
 
RSS 2.0