Hej kära vänner

Jag har blivit helt morgonpigg på senaste tiden. Jag gick upp halv nio idag. Det är lite sjukt. Jag brukar sova till typ minst ett annars. Wtf. 
 
Idag ska jag åka till staden. Det är myscozyasesomenessväder idag så då måste man ju ut! Jag är ganska dålig på det annars. Och ikväll blir det melodifestivalen. Japp, jag har blivit heeelt insatt i det där programmet. Jag känner mig som en liten tant. Wäh. Och kan alla sluta säga mello. Det är det fulaste ordet som finns. Fast nä, mellomys är ännu fulare. Fast jag säger det ibland också. Okej. 
 
MELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYSMELLOMYS
 
Och ja, Robin är bäst så rösta på honom.
 
 
  
 
Jag är helt förundrad över hur ljust han sjunger. Waaat. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0